Over Ons

Van Akker Makelaars

Van Akker Makelaars is een echt familiebedrijf waar u al sinds 1961 terecht kunt voor het huren van een vakantiewoning in het mooie Cadzand-Bad. Sinds 1975 verzorgen wij daarnaast de bemiddeling bij verkoop. Voor zowel de verhuur als de verkoop is er dus veel ervaring in huis en kunnen we bouwen op een groot netwerk en klantenbestand.

Begin 2020 zijn we verhuisd naar ons nieuwe kantoor op Boulevard de Wielingen 32.
Op deze nieuwe locatie ontvangen wij u graag!

Verhuur

Verhuur van luxe vakantiewoningen aan zee. Wij hebben een divers aanbod, van vrijstaande bungalows en huizen tot appartementen met zeezicht. De woningen die wij verhuren zijn van particuliere eigenaren en daardoor altijd uniek qua inrichting.
U vindt ze allemaal op onze website met beschrijving, foto’s en de locatie.

 

Verkoop

Naast een ruim aanbod aan recreatiewoningen kunt u bij ons ook terecht voor huizen in de permanente woningmarkt en nieuwbouw(projecten). Door onze jarenlange ervaring in de lokale woningmarkt kunt u bij ons rekenen op een deskundige begeleiding en een betrouwbaar advies
bij de aan- of verkoop van uw woning.

No cure, no pay
Wij hanteren het principe ‘’No cure, no pay’’. Dat betekent simpelweg dat u ons pas betaalt als wij daadwerkelijk uw woning verkocht hebben. Bij ons zijn er geen opstartkosten en als u als verkoper na en tijdje besluit om uw woning weer van de markt te halen, dan rekenen wij geen intrekkingskosten!

Kortom: wij proberen uw woning zo goed mogelijk te verkopen en hopen u aan ons te binden door onze goede service en vertrouwde manier van zaken doen.

Zoekopdracht
Staat de woning die u zoekt op dit moment niet tussen ons woningaanbod, dan kunt u zich aanmelden voor de gratis zoekopdracht. U krijgt dan automatisch bericht per e-mail als wij nieuw aanbod hebben dat binnen uw opgegeven zoekcriteria valt.

VastgoedPro & Vastgoedcert
We staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor makelaars van Vastgoedcert en zijn lid van de beroepsvereniging VastgoedPro.

VastgoedPro is een beroepsvereniging voor professionals actief in de vastgoedsector. Onderling worden kennis en praktijkervaringen gedeeld, zodat u erop kunt vertrouwen dat u zaken doet met een deskundig en ervaren persoon. Een huis kopen, verkopen, huren, verhuren of laten taxeren is immers niet niks. VastgoedPro bewaakt de kwaliteit van de aangesloten professional, zodat u met een gerust hart deze professional kunt inschakelen. U kunt er dus op vertrouwen dat u zaken doet met een deskundig en ervaren persoon.

www.vastgoedpro.nl
www.vastgoedcert.nl

Van Akker Makelaars

Verhuur luxe vakantiewoningen

Bekijk ons brede assortiment vakantie- en recreatiewoningen. Van luxe vakantiewoningen aan de voet van de duinen, vrijstaande bungalows, grote huizen tot luxeappartementen met zeezicht.

Uniek stukje Zeeuws-Vlaanderen

Hier, tussen duin, weiland en zee, is het beste van Vlaanderen en Holland samengekomen. Naast de ongerepte kustlijn kunt u hier ook culinair genieten of een bezoekje brengen aan Knokke of Brugge

45 jaar ervaring in de makelaardij

Door onze jarenlange ervaring in de lokale woningmarkt, kunt u bij ons rekenen op een deskundige begeleiding en een betrouwbaar advies bij de aan- of verkoop van uw woning.

Specialist in verkoop en verhuur

Met inmiddels de 3e generatie binnen Van Akker Makelaars is er veel kennis en ervaring in huis. We kunnen dan ook bouwen op een groot netwerk en klantenbestand voor zowel de verhuur als de verkoop.

Ons Team

Yannick van Akker

Kelly Tak – van Akker

Junior van Akker

Dennis Tak

Deborah de Meijer