Te koop
660.000,- k.k.
2
80 m2
Prachtig appartement op de begane grond van Residence The Wheelhouse aan de Scheldestraat 8 te Cadzand-Bad.
Dit appartement heeft een privé terras en tuin op het westen waar u heerlijk kunt genieten van de zon en van waaruit het slechts honderd meter is tot de jachthaven en het mooie zandstrand!

''Residentie The Wheelhouse – Scheldestraat 8 Cadzand''

The Wheelhouse is een stijlvol nieuwbouwproject in Cadzand-Bad op wandelafstand van strand en zee.
De residentie omvat 4 appartementen en 1 Penthouse en wordt opgetrokken op één van de mooiste locaties van Cadzand-Bad, vlakbij de nieuwe jachthaven.
De appartementen bieden een unieke combinatie van zichten op de nieuwe jachthaven, de zee en natuurgebied Het Zwin. Door de oriëntatie staat men op met de zon en geniet men heel de dag van zoninval in de woonkamer en op het terras.
Op de zomerse dagen kan men de harmonica-ramen volledig openen, om zo de woonkamer met het terras te verbinden tot één grote leefruimte. Het appartement op het gelijkvloers heeft een tuin met terras waardoor dit binnen-buitengevoel alsook optimaal ervaren kan worden.

De architectuur van The Wheelhouse straalt stijl en elegantie uit. Alle appartementen hebben een hoogstaande en kwalitatieve afwerkingsgraad.

De appartementen van The Wheelhouse beschikken over 2 of 3 slaapkamers en variëren tussen de 80 m2 en 125 m2. Allen zijn voorzien van een eigen berging en privé parkeerplaats op de begane grond.

Wilt u meer informatie over dit mooie nieuwbouwproject dan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Terugvordering BTW mogelijk bij verhuur.
Kenmerken Waarde
Type Flat
Perceeloppervlakte 343 m2
Gebruiksoppervlakte 80 m2
Externe bergruimte 5,00 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Geen documenten beschikbaar